Een woordje over mij

Woorden wikken en wegen is altijd al een van mijn favoriete bezigheden geweest. Als kind las ik – stiekem – tot in de late uurtjes fictieboeken, mijn vulpeninkt ging op aan opstellen schrijven en ik lanceerde met een vriendinnetje een zelfgeschreven dorpsnieuwsbrief. Dat waren duidelijke voorbodes van mijn voorliefde voor taal.

Ik studeerde vervolgens Latijn-Moderne talen en Romaanse Talen. De taalliefde bleef groeien.

Schone woorden ontroeren mij, doen mij stilstaan. En dat is wat ik met de ‘Kaartjes die woord houden’ ook heel graag bij anderen wil teweegbrengen.

Naast woordenfan, ben ik een yogi, vind je mij regelmatig in theaterzalen en zoek ik al eens graag andere oorden op. En ik ben verliefd op Parijs.

Sommige (kwa)tongen durven te beweren dat ik de puntjes soms net iets te graag op de i zet… Dat laat ik hier even in het midden 😉